Xclub

Xclub.nl heeft als ondertitel: ‘Start flirting!’. En waarschijnlijk blijft het daar dan ook bij. De dames op de voorpagina (weer alleen maar dames, naar heren wordt dus niet gezocht? Zijn er dan wel dames ingeschreven überhaupt?) zien er misschien ook niet al te Nederlands uit. Wat ook weinig vertrouwen wekt zijn de Engelse teksten op de voorpagina. Alsof de site gekopieerd is vanuit een ander land, al is dit natuurlijk niet zeker. Bezoek Xclub.nl

xclub logoMeteen als we op xclub.nl komen, zien we dat alles heel snel laadt. Dat op zich is al een erg goed teken, er is dus goed aandacht besteed aan de snelheid van de website, wat tijdens het surfen nou eenmaal heel erg belangrijk is. Trage websites klikken mensen over het algemeen weer weg. De site is bekend van TV (maar wáár precies van blijft onduidelijk) en daar doen ze hun voordeel dan ook mee, door  dit op de banner weer te geven. Meteen zien we al dat xclub je duidelijk wil maken wie ze zijn en waar ze voor staan, door meteen genoeg informatie over de website op de eerste pagina te zetten. Links bovenaan staat een kleine box waarin we ons kunnen registeren. Dat gaan we dus meteen even doen.

Aanmelden bij Xclub.nl

Het aanmelden gaat heel simpel. Je geeft een nickname op en een wachtwoord en meteen ook je e-mailadres. Daarna kun je aangeven of je een man, vrouw of stel bent en waar je naar op zoek bent. Dit hebben we allemaal gedaan. Vervolgens lezen we de algemene voorwaarden nog even door (altijd doen, je weet tenslotte maar nooit) en vinken we aan dat we hiermee akkoord gaan. Dit is overigens ook meteen om aan te geven dat je ook daadwerkelijk 18 jaar of ouder bent.

We klikken op de ‘gratis aanmelden’ knop en zien een pop-up scherm waarin we welkom worden geheten en waarin duidelijk staat dat er een activatielink naar het door ons aangegeven e-mailadres verzonden is. Daaronder staat ook dat het enkele minuten kan duren voordat de mail binnen is en dat je eventueel je spam inbox moet controleren, daar kunnen dit soort mails namelijk vaak in terecht komen. Het duurt eventjes, ongeveer een minuut, maar als de link binnen is, kunnen we ons account activeren.

Meteen worden we naar de site gestuurd, wederom heel snel en opent zich ons profiel. Dat kunnen we heel gedetailleerd invullen. Geboortedatum, de woonplaats, seksuele geaardheid en allerei details, zoals wel of geen tattoo’s, wel of geen roker etc. Dan is er nog een tabblad waarin we uitgebreid een aantal lifestyle gegevens in kunnen voeren. Daarnaast is er wederom een tabblad met 18+ facts. Hier kunnen we heel nauwkeurig invullen waar we op seksueel gebied van houden. Een uiterst uitgebreid profiel dus, waardoor je niet alleen snel gevonden wordt maar ook snel iemand kunt vinden. Het aanmelden is volledig gratis en na aanmelding krijg je ook meteen 5 credits als welkomstbonus.

Verder is er een limiet op wat je kunt doen als je geen credits hebt, dus opwaarderen zal al snel nodig zijn. Bezoek Xclub.nl

Het minimale pakket aan credits wat je kunt kopen is 40 en dat kost je 10 euro. Je kunt maximaal 830 credits opwaarderen voor een bedrag van 125 euro. Betalingen kunnen via iDeal, Visa/Mastercard of Paysafecard. Het betalen gebeurt in een veilige omgeving, dus om diefstal van gegevens e.d. hoef je je niet druk te maken. Let op: check altijd de meest actuele tarieven op de website. De kosten die we hier hebben staan kunnen verouderd zijn.

Ervaringen met Xclub.nll

Heb jij een account (gehad) bij Xclub.nl? We hopen dat je een korte review wilt schrijven. We verzamelen ervaringen met dit soort erotische datingsites en jouw ervaring kan daar bij helpen. Je kunt hier onder een korte review tikken.