SexAdvertentiemarkt

Op sexadvertentiemarkt.nl kun je op zoek naar erotische advertenties.

Hier kun je ook zelf sexadvertenties plaatsen en wat ons meteen opvalt als we op de site gaan kijken, is dat je kunt zien hoeveel online gebruikers er momenteel zijn. Dat kan rechts onderin. Ook kun je daar handig op een provincie klikken en meteen krijg je alle sexadvertenties van de betreffende provincie te zien. Om deze oproepen te kunnen lezen, moet je jezelf wel eerst even inschrijven. Bezoek SexAdvertentiemarkt.nl

sexadvertentiemarkt logoHet inschrijven is geheel gratis en is heel gemakkelijk te doen. Bovenin is een blauwe knop waarop ‘plaats nu gratis jouw sex advertentie’ geschreven staat. Daar klik je op en dan kun je een profielnaam invullen, of je een man of vrouw bent en ook je geboortedatum en de provincie waarin je woont. Je klikt op verder en dan kun je een e-mailadres invullen en even met de algemene voorwaarden akkoord gaan. Dan kun je verder klikken en je mail openen door op de knop te drukken of door zelf naar je e-mail te gaan, om het geheel te bevestigen.

Profiel aan maken

Meteen kun je een profiel aanmaken. Heel duidelijk, alles onder elkaar. Gewoon invullen hoe je eruit ziet en je kunt meteen je sexadvertentie  invullen en een profielfoto uploaden. Dat laatste is zeker aan te raden, omdat veel mensen een profiel zonder foto over willen slaan. Als je jouw advertentie op wilt laten vallen, dan kun je dit voor 1 credit doen. Dan komt hij in de sex advertentie balk te staan.

Het zoeken naar advertenties gaat ook heel gemakkelijk. Je kunt zoeken op erotisch of contact, op leeftijd, waar iemand woont en ga zo maar door. Wat wel meteen opvalt is dat je direct een bericht van iemand lijkt te krijgen. We zijn nog bezig om het profiel goed en wel in te vullen en meteen komt er al een berichtje van iemand binnen. Dit kan natuurlijk zijn omdat men op sexadvertentiemarkt heel erg actief is, heel duidelijk is het voor ons nog niet. De kans is aanwezig dat het om een ‘fake’ berichtje gaat. Want: ‘De profielen op Sexadvertentiemarkt.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk’. Ook hier dus weer deels nepprofielen. Veel foto’s die we bij de profielen zien staan zien er nou niet heel legitiem uit.

Kosten van SexAdvertentiemarkt.nl

Het versturen van een bericht zonder credits is helaas niet mogelijk, gelukkig zijn die heel eenvoudig op de website aan te schaffen. Hieronder zie je een overzicht van het aantal credits dat je kunt kopen en wat ze kosten:

  • 10 credits voor 10 euro
  • 25 credits voor 22,50 euro
  • 50 credits voor 40 euro
  • 100 credits voor 75 euro
  • 300 credits voor 200 euro

Hoe meer credits je in één keer koopt, hoe voordeliger het per bericht zal zijn. Betalingen kunnen via iDeal, VisaMastercard of Maestro gedaan worden.

Er zijn veel gebruikers, zowel mannen als vrouwen op deze website te vinden, maar hoeveel hier van ‘echt zijn’? De mannen waarschijnlijk wel maar bij veel vrouwelijke profielen hebben we onze twijfels en bij vele twijfelen we niet eens meer, dis zijn gewoon fake.

Het is een site die vrij eenvoudig van opzet is, maar dat houdt het geheel ook heel erg overzichtelijk, je hoeft dus niet de hele tijd naar van alles te zoeken, wat wel heel prettig is. Een prima ogende site en makkelijk te gebruiken. Enorm voordeel is de mogelijk om per provincie te zoeken, wat het voor gebruikers een heel stuk eenvoudiger maakt. Bezoek SexAdvertentiemarkt.nl

Ervaringen met SexAdvertentiemarkt

Als er lezers zijn die ervaringen hebben met deze sexdating website dan lezen we graag je review terug. We proberen zoveel mogelijk review te verzamelen over dit soort sites, zodat duidelijk is welke slecht en welke het minst slecht zijn.