PassieDate

Bij passiedate heb je de mogelijkheid om op zoek te gaan naar mannen en vrouwen die op zoek zijn naar passie in hun leven. Inschrijven is heel eenvoudig en geheel gratis. Zodra je dat hebt gedaan, dien je de e-mail te verifiëren en kun je op zoek naar een spannende date. Op de voorpagina staan wel weer (louter) veel te mooie vrouwen, dus tja… of dit allemaal echt is valt zeer te betwijfelen. Bezoek PassieDate.com

Overzicht passiedate.com

Zodra je bent aangemeld en ingelogd krijg je een bericht op de home pagina te zien. Hier wordt je van harte welkom geheten. Verder krijg je een beknopte uitleg over hoe je andere members kunt zoeken en waar je berichten kunt lezen. Ook krijg je te lezen hoe je iemand onder favorieten op kunt slaan.

PassieDateHoewel je deze uitleg krijgt, is er aan de linkerkant een zeer eenvoudig menu te vinden waar je alles terug kunt vinden. Onder de ‘members’ knop kun je op zoek naar andere leden. Hier kun je filteren op leeftijd, woonplaats etc. Ook is het mogelijk om op gebruikersnaam of een steekwoord te zoeken.

Dan staat daaronder de knop ‘berichten’. Het valt op dat je vrij direct berichten ontvangt, terwijl je nog niets hebt gedaan. Dat is op zich opmerkelijk en het lijkt er dan ook op dat je door nep profielen wordt gelokt. Om een bericht te kunnen sturen heb je overigens een premiumpakket nodig. Hiermee koop je credits in. Zodra deze op zijn kun je ook geen berichten meer verzenden. Wel is het mogelijk iedereen gratis bij je favorieten op te slaan.

Voordelen passiedate.com

Terwijl je moet betalen om berichten te kunnen verzenden, heeft de site ook een aantal voordelen. Zo zijn er veel leden om tussen te zoeken. Je blijft volledig anoniem, je hoeft ook geen extra abonnementen af te sluiten, Er komen verder ook geen extra kosten bij kijken en je kunt stoppen wanneer je maar wilt.

Desondanks lijkt het erop dat je met veel berichten wordt gelokt. De mogelijkheid van nepprofielen is dus aanwezig. Verder kun je na een premiumpakket te hebben gekocht alle foto’s van profielen kijken en veel berichten beantwoorden en versturen. Let wel op: je kunt hier niet terecht voor gewone dates, daar zijn andere websites voor.

Ervaringen met PassieDate

Ben je lid of lid geweest van PassieDate.com? We lezen graag terug wat je er van vond. Staan er zoals wij vermoeden veel nepprofielen op de site? Of wordt het beter naarmate je ingelogd bent?