Hete Profielen

Op heteprofielen.nl zien we meteen dat er gigantisch veel leden lid zijn; op moment van schrijven zijn dat er ruim 300.000, wat echt heel veel is voor een site gericht op seksdating. Wanneer we wat verder lezen op Hete Profielen zien we kleine letters, waar we bij dergelijke sites altijd wel in geïnteresseerd zijn. We lezen:

“Op heteprofielen.nl zijn ook gefingeerde profielen aanwezig, fysieke afspraken hiermee zijn niet mogelijk.” En daar hebben we waarschijnlijk meteen al de kern te pakken en zal deze site ook wel weer voor een deel vol staan met neppe profielen.

In ieder geval mag je de site gratis uitproberen met 5 gratis flirts die je na aanmelding ontvangt. Opmerkelijk is dat zodra we de site uitproberen, we meteen al een geïnteresseerde hebben, nog voor we ook maar één ander profiel hebben kunnen bekijken.

Als we een paar willekeurige foto’s van dames opsporen, zien we dat de foto’s ook op datingprikbord.nl, matchwereld.nl, sex24dating.nl, swinger24.nl en nog veel meer andere sites staan. Dat kan op zich kloppen, ware het niet dat de dame overal een andere naam heeft, ergens anders woont en een ander beroep uitoefent.

Geïnteresseerde vrouwen op Heteprofielen.nl

Ook hier weer wordt echter door bezoekers gezegd dat de zogenaamd geïnteresseerde vrouwen totaal het profiel van de man niet lezen, en het dus waarschijnlijk (bijna?) allemaal nepprofielen zijn. Bovendien staan er honderden sites op dezelfde server met eenzelfde soort site. Vooral niet aan beginnen dus?

Ervaringen met Hete Profielen

Als er lezers zijn die meer info hebben over het aantal vrouwen op heteprofielen.nl horen we het graag. Hoe realistisch is het hier een sexdate te vinden?