Gewone Datingsites

Als je geen casual date zoekt zou je een gewone datingsite kunnen overwegen. We hebben ze hier op een rij gezet; eerste de normale sites met een algemeen datingpubliek, en vervolgens de niche-datingsites met een kleinere doelgroep. Deze zou je kunnen verkiezen als je precies weet wat voor soort partner je zoekt, of bijvoorbeeld eisen stelt aan religie, opleidingsniveau, leeftijd et cetera.

Overzicht van Datingsites

Het inschrijven is bij alle onderstaande datingsites gratis. Voor een abonnement moet vaak wel betaald worden maar je kunt eerst vrijblijvend rondkijken en zien of er mannen/vrouwen bij zitten die je aanspreken. Dit zijn géén casual datingsites; de singles hier zijn op zoek naar een langdurige relatie en/of dates waar seks niet het uitgangspunt is. Onderstaande sites hebben geen specifieke doelgroep.

  Datingsites met een specifieke doelgroep

  Ook zijn er zogenaamde niche-datingsites, waarbij de leden tot een specifieke doelgroep behoren. Denk bijvoorbeeld aan speciale datingsites voor christelijke singles, of aan datingsites voor oudere mannen en vrouwen. Ook hoger opgeleiden zijn een specifieke doelgroep en hebben eigen relatiesites voor HBO en WO niveau.

  We hebben de grotere niche-datingsites voor je op een rij gezet:

   Mocht je twijfelen over welke datingsite je moet kiezen dan raden we je aan gewoon eens te beginnen met de meest algemene: Lexa of Relatieplanet. Spreekt de site je aan dan word je er lid, mocht het publiek of de werkwijze je niet aanspreken zou je kunnen bedenken wat je graag anders zou willen zien, en welke site het beste op die wensen aansluit.

   Het internet staat vol met datingsite-vergelijkers waar je reviews kunt lezen van andere internetdaters. Maak hier gebruik van om tot een juiste keuze te komen. Veel plezier met je komende afspraakjes gewenst. Mogelijk vind je op deze site binnenkort ook reviews over normale datingsites, maar voorlopig richten we op casual dating.