Flirtbericht

Flirtbericht is een datingsite voor mensen (mannen zullen dit vooral zijn) die op zoek zijn naar flirts en spannende contacten. Of je nu een relatie hebt of niet, Flirtbericht maakt het allemaal niet uit. Inschrijven kost slechts een minuutje tijd en is gratis.

Je schijnt ook 2 berichten gratis te kunnen versturen, maar hierna zul je de portemonnee moeten trekken. De kosten? Ze werken met bundels aan credits. Je betaalt dus per bericht, en hebt geen maandabonnement of iets dergelijks. De kosten van Flirtbericht kunne daarom nogal snel oplopen. Op het moment van schrijven betaal je voor bijvoorbeeld 300 credits (= 300 berichtjes) bijna 200 euro. Check de meest actuele tarieven altijd op de website. Je vindt deze op de pagina ‘Prijs’.

Op flirtbericht.nl zien we meteen hoeveel leden er online zijn, dat zijn er op dit moment 753, wat behoorlijk veel is voor een ochtend op een doordeweekse dag, lijkt ons. Onderaan staat dan ook, in kleine lettertjes, te lezen: ‘De profielen op Flirtbericht zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.’ fictieve profielen hebben vroeg in de ochtend wel tijd om online te zijn, natuurlijk. Bekijk Flirtbericht.nl

flirtbericht websiteDe site is in ieder geval vrij open over de voordelen en de kosten. Zo zien we dat alle profielen handmatig gekeurd worden, om op die manier nepprofielen en nepberichten te weren. Uiteraard is dit ook in het belang van de webmasters zelf, aangezien er ook profielen gemaakt kunnen worden door concurrenten die op die manier klanten naar hun eigen site proberen te lokken. Ook over de kosten zijn ze open.

De eerste drie berichten krijg je cadeau, daarna betaal je ‘een kleine vergoeding per bericht’. Die kleine vergoeding blijkt echter niet heel klein te zijn, afhankelijk van de gekochte bundel betaal je per bericht of flirt tussen de € 0,67 en de € 1,50. Dat sexdating in de regel niet gratis is snapt iedereen, maar dit kan wel een heel duur geintje worden.

Bij het aanmelden bij Flirtbericht worden direct al vrij intieme vragen gesteld over de lengte van je geslachtsorgaan en de haardracht daar omheen, maar verder is het aanmaken van een account een fluitje van een cent. Opmerkelijk is wel dat we vrij snel al reacties krijgen, zonder dat we zelf ook maar iets doen of überhaupt een foto op ons profiel hebben staan.

Als we reviews van de site opzoeken dan stort ons beeld van een betrouwbare site echter vrij snel in. Er wordt direct al melding gemaakt van nepprofielen die enkel op zoveel mogelijk reacties, en dus zoveel mogelijk inkomsten voor de eigenaren uit zijn. Van de 50 reviews raadt 92% de site af bij vrienden. Misschien zegt dat ook wel voldoende. Toch kijken wat deze site je te bieden heeft? Bezoek Flirtbericht.nl

Ervaringen met Flirtbericht.nl

Zijn er lezers die ervaring hebben met flirtbericht? Laat een comment achter. Ook het achterlaten van een review van een andere erotische datingsite behoort tot de mogelijkheden. Ook reviews met klachten zijn welkom, maar uiteraard zijn we ook nieuwsgierig naar mensen (vooral vrouwen!) die een geslaagde erotische date hebben gehad via dit bedrijf. We zijn benieuwd.