C-date

Voor mensen die zonder al te veel verplichtingen een avontuurlijke date willen, is er C-date, dé casual datingsite van Nederland. Leden op deze site zijn in principe niet op zoek naar een lange, vaste relatie. Ze prefereren het vrijblijvende en houden van afwisselende dates. Plezier en erotiek staan voorop, en een langdurige relatie is niet wat men op het oog heeft. Schrijf je hier gratis in en kijk vrijblijvend rond.

landingpaginaEr bestaat, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, wel degelijk een verschil tussen C-date en seks-datingsites. Kort gezegd heeft C-date meer klasse, al zijn er wel talloze klachten over deze causal datingsite te vinden (zie onder). Inschrijven is voor iedereen gratis.

Volgens eigen zeggen biedt C-date de volgende dienst aan: “C-date biedt een duidelijk te onderscheiden dienst aan in vergelijking met andere single-chats, dating-platforms of eenzame. C-date is geschikt voor mannen, vrouwen en stellen die niets willen missen op het gebied van ongebonden relaties. C-date is een ontmoetingsplek voor diegenen die graag hun erotische fantasieën uitleven op een hoog niveau.”

Hoe word je aan de ideale match gekoppeld? Singels worden aan je voorgesteld op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld op je profiel. Je hoeft dus niet zelf de jacht te openen op een afspraak en door talloze profielen te struinen. C-date zoekt voor jou de ideale match, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. C-date beweert namelijk dat ze een uniek matching-algoritme hebben ontwikkeld om mannen en vrouwen te matchen die op basis van de criteria bij elkaar passen.

Erotisch daten

Leden van C-date zijn voornamelijk uit op seksueel contact: casual dating. Houd dit goed in je achterhoofd wanneer je voornemens bent om je aan te melden. Voor een ‘gewone’ date verwijzen we je graag door naar ons uitgebreide overzicht van reguliere datingsites.
Weet ook dat het aantal mannen dat zich aanmeldt voor seksdates vele malen groter is dan het aantal vrouwen. Dit betekent overigens niet, in tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, dat C-date gratis is voor vrouwen.

Van belang is dus om goed en duidelijk aan te geven in je profiel wat je wensen zijn. Daarvoor heb je de volgende mogelijkheden:

– Een leuke flirt
– Een vaste relatie of contact voor de lange termijn
– Afspraakjes voor de webcam
– Uitwisseling van erotische e-mails en berichten
– Een opwindend avontuurtje
– Bezoekjes aan erotische clubs
– Een gemeenschappelijke fantasie vervullen of creëren
– Een afspraakje met partner erbij
– Erotische telefoon- of Skype-gesprekken
– Ideeën uitwisselen over erotiek

Hoe doe je mee?

registratie c datingInschrijven is gratis en eenvoudig. Surf naar de C-date site en vul links op de pagina in wat je geslacht is en waar je naar op zoek bent. Klik vervolgens op “nu registreren”. Vervolgens vul je jouw provincie, geboortedatum (18+), burgerlijke staat en enkele uiterlijke kenmerken in. Als dit gedaan vul je jouw e-mailadres en een veilig, maar voor jou goed te onthouden, wachtwoord in. Lees nu de privacy-regels en de algemene voorwaarden door, klik op de knop’ Verder’ en bevestig vervolgens de email die naar je inbox wordt verstuurd.

C-date Profiel

profiel bij c-dateNu je een gratis lid bent van C-dating, kun je het beste beginnen met het verder invullen van je profiel. Start met een goede profielfoto waar je goed en duidelijk op staat, en waar je natuurlijk op je best op staat. De aandacht die
je vergaart mét foto is velen malen groter dan zonder foto. Houd hier rekening mee. Wees gerust, je bepaalt helemaal zelf aan wie je jouw foto toont. Vervolgens is het zaak om je contact-ID te wijzigen. De contact-ID is een automatische “nickname” bestaande uit cijfers en letters die het C-date systeem aan jou toegekend heeft bij registratie. Gelukkig kun je deze ID eenvoudig wijzigen. Kies een leuke, aantrekkelijke nickname waar je jezelf comfortabel bij voelt. In het vervolg sta je onder deze naam bekend op de C-dating site.

Op je profiel kun je tevens je erotische staat aangeven. Geïnteresseerden kunnen hier aan aflezen waar jij naar op zoek bent. Je hebt de keuze uit de volgende opties:

– Wild
– Standaard
– Experimenteel
– Romantisch

Het is de bedoeling dat je een soort visueel zoek-profiel creëert door 5 fotootjes te kiezen uit een groter aanbod waarmee je in feite aangeeft naar wat voor type erotisch contact je op zoek bent. Het is allemaal mooi vormgegeven maar de vraag is of het echt werkt. Op het internet zijn namelijk aardig wat klachten over C_date te vinden, maar aan de andere kant zijn mensen voor wie het wel werkt minder geneigd het internet op te zoeken en hun verhaal te doen. Hopelijk krijgt deze review wel de nodige reacties uit beide kampen. Bezoek C-date.

Het beeld dat je van jezelf geeft met deze foto’s, moet wel matchen met de persoon die jij bent. Zo maak je duidelijk naar wat voor type erotiek jij op zoekt bent. Ook kun je jouw zoekcriteria wijzigen. Welk geslacht, burgerlijke staat of seksuele voorkeur jij het liefst voor jouw date ziet. Leuke bijkomstigheid is dat je de regio kunt aangeven waar jouw date vandaan moet komen. Verder kun je ook aangeven hoe jouw date er uit moet zien, wees echter niet te kritisch. Tenslotte kun je ook aangeven wat voor soort contact je zoekt, de zogenaamde ‘voorliefdes’.

Overzichtsscherm

c-date-overzichtsschermHet persoonlijke overzicht, dat vergroot kan worden door op het plaatje te klikken, toont je de nieuwste contactsuggesties. Dit zijn vrouwen of mannen die C-date aan jou gematcht heeft op basis van jouw voorkeuren en opgegeven kenmerken.

De foto’s van deze contactvoorkeuren zijn niet te zien. Wel zijn hun profielen te bekijken en kun je berichten versturen. Dat laatste geldt alleen voor premium leden.

In één oogopslag zie je (bij een betaald abonnement) jouw nieuwe berichten en kun je zien wie jouw profiel hebben bezocht. Bovenin de site vind je de navigatie met de volgende items: Tarieven van C-date.nl, Contacten, Postvak en Mijn Profiel. Als je vragen hebt kun je de FAQ lezen en als je het antwoord niet gevonden hebt daarna op Help klikken. In tegenstelling tot veel andere datingsites word je hier wél geholpen wanneer je vragen of problemen hebt.

Stats en tarieven/kosten C-date

Geschat wordt dat er ongeveer 300.000 Nederlandse premium leden actief zijn op C-date met een gemiddelde leeftijd van rond de 37 jaar. De man/vrouw verhouding is niet bekend maar het is in ieder geval zeker dat er meer mannen dan vrouwen geregistreerd staan. De prijzen van een premium C-date lidmaatschap zijn als volgt:
– Drie maanden: 149,70 euro (49,90 euro per maand)
– Half jaar: 179,40 euro ( 29,90 euro per maand )
– Eén jaar: 298,80 euro ( 24,90 euro per maand)

Nee, casual dating is niet bepaald goedkoop, maar houdt wel fakers en oplichters buiten de deur. Abonnementsvormen van één maand bestaan niet. Betalen kan gemakkelijk via I-deal of Creditcard. Bij alle betaalvormen betaal je het totale bedrag in één keer. hier gratis in bij C-date.

Opzeggen

Zie je het niet meer zitten en wil je ermee stoppen? Je kunt je profiel heel gemakkelijk verwijderen. Ga naar ‘Mijn Profiel’ en vervolgens naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Verwijderen’. Al je gegevens zijn nu permanent verwijderd uit het bestand. Een premium lidmaatschap loopt af wanneer de abonnementsperiode is verlopen. Op de site is geen info te vinden over automatische verlenging. Bezoek C-date.nl

Wij hebben nog de volgende info kunnen vinden over C-date op basis van onderzoek en reviews:
– Dat 58% op de site vrouw is, is zeer te betwijfelen.
– Prijs is wat aan de hoge kant.
– De site bestaat al sinds 2008.
– C-date biedt gegarandeerd (erotisch) contact.
– De site was voorheen bekend onder de naam C-dating. Dat is nu veranderd in C-date.
– Er wordt geregeld onderzoek gedaan op gebied van erotiek en seks ervaringen onder de leden.
– Veel dames hebben de leeftijd van 45 gepasseerd. Ze zijn op zoek naar jongemannen.
– Het concept past zeer in het hedendaagse tijdbeeld: spanning buiten je relatie om.
– Casual Dates zijn er voornamelijk om seksueel contact te hebben.
– Klantenservice is alleen per e-mail bereikbaar, niet per telefoon.
– Is in twaalf landen, over vier werelddelen verspreid, actief.

Klachten over C-date

Er zijn op het internet erg veel klachten over deze datingsite vinden. Van fakers, veel te dure abonnementen en tot slechte klantenservice.

Bedrijfsinformatie

C-date is onderdeel van Interdate S.A.
291, route d’Arlon
L-1150 Luxembourg
Luxembourg. Website: www.c-date.nl
Nummer Handelsregister: B 158 155
Telefoonnummer: niet te vinden

Wij hopen u genoeg informatie te bieden over C-date. Mocht u nog vragen of suggesties hebben horen wij die graag. Probeer positieve, maar ook negatieve punten aan het daglicht te brengen. Dan kunnen wij in de toekomst hier wellicht mee aan de slag, dus ook klachten over C-date zijn welkom. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je hier kosteloos in en kijk vrijblijvend rond. Succes met het vinden van een spannende date!